Bemutatkozás

Edit Lohde vagyok, Exkluzív társkereső iroda vezető.

Eddigi életem, munkám során sokat utaztam, évekig külföldön éltem. Ennek köszönhetően sokféle emberrel találkoztam, s mivel mindig is érdekeltek az emberek, emberi kapcsolatok, munkám során is nagy hasznát vettem annak, hogy könnyen kommunikálok, sikeresen megtalálom a közös hangot akár idegen emberekkel is.

Így rengeteg tapasztalatot szereztem itthon és külföldön egyaránt. A szűkebb és tágabb környezetemben élők életét látva, valamint saját személyes utamat megélve, egy ideje erősen gyökeret vert bennem az elhatározás, hogy az évek során felhalmozott tudásanyagomat kamatoztatva segítsek embertársaimnak megtalálni a másik felüket.

Ezzel a szándékkal hoztam létre saját társkereső irodámat, ahol a hagyományos társkeresés módszerével igyekszem segíteni a hozzám fordulóknak egy személyes bemutatkozáson alapuló egyéni beszélgetés keretében. Garantáltan személyesen találkozom minden hozzám forduló leendő ügyfelemmel, így mindenkinek saját igényeire, elképzeléseire, személyiségére szabva tudok segíteni a párkeresésben.

Ha úgy érzi, hogy elege van az egyedüllétből, a magányból, kérem jöjjön el hozzám egy nyugodt, diszkrét beszélgetésre, melynek során az Ön igényeit szem előtt tartva segítek megkeresni Önnek az ideális társat. Hívjon fel, vagy írjon nekem e-mailt és személyesen egyeztetjük a továbbiakat.